fbpx
Контакт

Биди дел од
Нашатa freelance заедница

Работи на возбудливи проекти кои прават промена, заедно со врвни професионалци од различни области.

зошто да ни се приклучиш?

Ги отвораме нашите проекти за нови креативци

Во потрага сме по фриленсери – сниматели, монтажери, аниматори, продуценти и креатори за Инстаграм Reels и ТикТок, кои се подготвени да го збогатат своето портфолио со нови и интересни проекти. За возврат можеме да понудиме:

Иновативни проекти кои ќе го збогатат твоето портфолио и ќе ја поттикнат твојата креативност

Соработка и вмрежување со врвни професионалци од кои може да се научи многу

Канцеларии достапни за работа во секое време

Најквалитетна опрема на располагање

Предлози за проекти секоја недела на мејл

Одличен финансиски надомест по проект

Во Три Чекора

Види, вака се станува дел од заедницата на Види Вака

Ајде да соработуваме

Одговори ни на неколку куси прашања и сподели дел од твојата работа со нас и ние ќе стапиме во контакт со тебе наскоро после тоа

Имаш идеја?

Не дозволувај ѝ да пропадне

Паметиме денови кога и ние сме имале добри идеи, но поради недостаток на ресурси или поддршка, не сме можеле да ги оствариме. Ние сме тука да ти подадеме рака и да ти помогнеме да ја реализираш твојата идеја.

Вака зборуваат за нас професионалците со кои соработуваме!

Наши соработници

contacts@vidivaka.mk