fbpx

Биди дел од мрежата соработници
на Види Вака!

Работи на возбудливи и впечатливи проекти со флексибилни рокови и соработувај со врвни професионалци.

Ги отвораме нашите канцеларии за нови креативци

Во потрага сме по фриленсери – сниматели, монтажери, аниматори, продуценти и креатори за Инстаграм и ТикТок, кои се подготвени да го збогатат своето портфолио со нови и интересни проекти. 

Види, Вака се станува дел
од заедницата на Види Вака

01

Пополни ја апликацијата

02

Очекувај телефонски повик од нашиот тим

03

Почни да добиваш неделни проекти

ВАКА зборуваат за нас
професионалците со кои соработуваме!

Име и презиме

Професија

Име и презиме

Професија

Име и презиме

Професија

Наши клиенти

Имаш идеја?
Не дозволувај ѝ да пропадне.

Паметиме денови кога и ние сме имале добри идеи, но поради недостаток на ресурси или поддршка, не сме можеле да ги оствариме. Ние сме тука да ти подадеме рака и да ти помогнеме да ја реализираш твојата идеја.

Контакт

Телефонски број: +389 70 259 911
Email: contacts@vidivaka.mk
ул. Дренак 34А, 1000 Скопје